İş Görüşmesi Rehberi

  • February 5, 2015

İŞ ARAYANLAR İÇİN

Herhangi bir iş görüşmesini başarıyla tamamlamak, birçok parçanın doğru şekilde bir araya gelmesiyle mümkün olur. Bu bölümde parçaların nasıl doğru şekilde bir araya getirilebileceği konusunda ayrıntılı bilgiler bulabilir ve bu bilgiler ışığında kendi stratejinizi oluşturabilirsiniz.

İŞVERENLER İÇİN

İş görüşmelerinde hangi adayın,doğru tercih olduğu konusunda karar vermek şirketin ilerleyen dönemlerdeki performasına doğrudan etki eden bir faktördür.Bu bölümde, adayların yetkinliğini ölçmek konusunda ayrıntılı bilgiler edinebilir ve onlara sorabileceğiniz ilginç soru örnekleri bulabilirsiniz.

KARİYER GELİŞİMİ

Hayat boyu mutlu olarak yapacağınız işi seçmek ve ona göre kariyerizi planlamak bir çok açıdan çok sıkıntılı bir süreç. Bu bölümde, hayatınız için doğru kararları vermek konusunda önemli bilgiler edinebilir ve kariyerine nasıl yön vereceğiniz konusunda kafanızda oluşan soru işaretlerini ortadan kaldırabilirsiniz.

GÖRÜŞME DENEYİMLERİ

Deneyimler, birçok problemin çözümünde kilit rol oynar.Başarılı ya da başarısız her iş görüşmesi, nelerle karşılaşılabileceği konusunda önemli ipuçları verir ve yapılan hataların tekrarlanması ihtimalini azaltır. Bu bölümde sizlerin deneyimlerini,yine sizin dilinizden yayınlıyoruz.

Etiketler :

    İlginizi Çekebilir

    Görüşmeye Başlamak için En Uygun Sorular

    Hangi beş sıfat sizi en iyi şekilde tanımlamaktadır? Bu pozisyon için neden sizi düşünmeliyim?

    Devamını Oku

    Finansal Hizmetler Sektörü için Mülakat Soruları

    Serbest nakit akışını tanımlayınız. Katma Değer Ekonomisi’ni tanımlayınız. Yatırılmış sermaye üzerine kazancı nasıl ölçersiniz?

    Devamını Oku

    Finansal Hizmetler Sektörü için Görüşme Soruları

    Serbest nakit akışını tanımlayınız. Katma Değer Ekonomisi’ni tanımlayınız. Yatırılmış sermaye üzerine kazancı nasıl ölçersiniz?

    Devamını Oku